Se procurer le document

Vérification des exemplaires disponibles ...

Suggestions

Du même auteur

Les industries agroalimentaires en France / sous la direction de Jean-Louis...

Livre | Rastoin, Jean-Louis. Directeur de publication | 2015

La 4e de couv. indique : "Les industries agroalimentaires constituent, avec plus de 425 000 salariés, la 1ère industrie de France, mais aussi le 3e poste en termes d’excédent commercial (quelque 9 milliards d’euros en 2014). Plus ...

Économie de la production et de la consommation : méthodes et concepts / pa...

Livre | Malassis, Louis (1918-2007). Auteur | 1996 - 2e édition

Du même sujet

The Oxford handbook of food, politics, and society / edited by Ronald J. He...

Livre | 2015

The thirty-five handbook chapters confront four major themes in the politics of food: property, technology, justice and knowledge. Ronald Herring's editorial introduction asks how food is political, highlighting contention around ...

Food security, nutrition and sustainability / [edited by] Geoffrey Lawrence...

Livre | 2010

"As the threats of food insecurity loom ever larger, the world faces the sad irony of food shortages in the global South alongside a purported 'obesity epidemic' in the global North. The twin issues of food production and food acc...

Dynamics in chains and networks : actes de la sixième International Confere...

Livre | 2004

Food wars : the global battle for minds, mouths, and markets / Tim Lang and...

Livre | Lang, Tim. Auteur | 2004

Capitalismes agraires : économie politique de la grande plantation en Indon...

Livre | Barral, Stéphanie. Auteur | 2015

Food supply chain management : issues for the hospitality and retail sector...

Livre | 2001

Chargement des enrichissements...