Quality management systems : a practical guide to standards implementation / Ray Tricker

Livre

Tricker, Raymond L.. Auteur

Edité par Routledge - 2020

"This book provides a clear, easy to digest overview of Quality Management Systems (QMS). Critically, it offers the reader an explanation of the International Standards Organisation's (ISO) requirement that in future all new and existing Management Systems Standards will need to have the same high-level structure, commonly referred to as Annex SL, with identical core text, as well as common terms and definitions. In addition to explaining what Annex SL entails, this book provides the reader with a guide to the principles, requirements and interoperability of quality management system standards, how to complete internal and external management reviews, third-party audits and evaluations, as well as how to become an ISO Certified Organisation once your QMS is fully established. As a simple and straightforward explanation of QMS Standards and their current requirements, this is a perfect guide for practitioners who need a comprehensive overview to put theory into practice, as well as undergraduate and postgraduate students studying quality management as part of broader Operations and Management courses"--

Vérification des exemplaires disponibles ...

Se procurer le document

Vérification des exemplaires disponibles ...

Suggestions

Du même sujet

Total quality management : key concepts and case studies

Livre | Kiran, D. R.. Auteur | 2017

Écoconception et éco-innovation dans l'agroalimentaire / Gwenola Yannou-Le ...

Livre | Yannou-Le Bris, Gwenola (19..-....) - ingénieur. Auteur | 2019

La 4e de couverture indique : "Les systèmes agroalimentaires mondialisés sont source d'impacts sociaux et environnementaux non soutenables dans un contexte où l'accès pour tous à une alimentation de qualité reste un enjeu sociétal...

Agents antimicrobiens et sécurité sanitaire des aliments / [ouvrage coordon...

Livre | Bellon-Fontaine, Marie-Noëlle (19..-....). Directeur de publication | 2021

Les consommateurs sont aujourd'hui de plus en plus exigeants et demandent le risque zéro. Un enjeu important pour la filière agroalimentaire réside dans la maîtrise de la qualité sanitaire afin de prévenir l'implantation et le dév...

Qualité en mouvement

Revue | 1991

Comprendre et réaliser la qualité totale / Joseph Kélada,...

Livre | Kélada, Joseph (1934-....). Auteur | 1992 - 2e éd.

Manager la qualité / Cécile Germain, Vanessa Vitet

Livre | Germain, Cécile. Auteur | 2016

"Des outils concrets et facilement accessibles qui répondent rapidement à vos besoins : planifier ; mettre en place un système qualité ; contrôler le système ; améliorer le système ; maîtriser un process de fabrication ; ...

Chargement des enrichissements...